MEDICALSKIN®


UNIEKE, ULTRAMODERNE HAARTOEVOEGING:

MEDICALSKIN®


Medicalskin® is dé oplossing voor haaruitval, speciaal voor de eigentijdse man die waarde hecht aan kwaliteit. Een Medicalskin® haarwerk is volkomen pijnloos op te brengen, geschikt voor ieder huidtype. Visueel is de Medicalskin® niet van echte groeiende haren te onderscheiden.

In combinatie met de speciaal ontwikkelde medicinale lijm of onze eigen medicinale tape zal de ‘kunstmatige tweede huid van de Medicalskin® naadloos aansluiten op uw eigen huid.

De Medicalskin® is slechts een paar micro millimeter dun, toch erg sterk.

Ons advies is om de Medicalskin® door een gespecialiseerde kapper te laten bevestigen, stylen. Één van onze partners zal, aan de hand van uw wensen, binnen 1 á 2 uur een volledig nieuw, natuurlijk, kapsel bij u creëren.

De Medicalskin@ is dé manier om uw haaruitval te camoufleren zonder vervelende, pijnlijke ingrepen. Levertijd 1 week!

Pijnloze oplossing

Een Medicalskin® is een pijnloze oplossing en levert geen gevaar voor de gezondheid toe.

Doeltreffend

Medicalskin® levert direct een natuurlijk resultaat.

Studie

Medicalskin® is gemakkelijk zelf te onderhouden, bijna geen ervaring is vereist. Bekijk onze stap voor stap filmpjes en leer het snel.

Periodiek onderhoud

Medicalskin® haarwerken kun je voor een periode van 4 tot wel 8 weken laten bevestigen en stylen door een van onze partners.

BETROUWBARE PARTNERSOnze verkooppunten door het hele land bestaan uit betrouwbare partners welke wij hebben geselecteerd, onze partners zijn allen door ons opgeleid en kunnen de Medicalskin® voor u op maat maken, verlijmen of met tape bevestigen en het in het door u gewenste kapsel knippen.


Het kan natuurlijk zo zijn dat u zelf een kapper(ster) heeft die de Medicalskin® bij u kan bevestigen en het in het door u gewenste model kan knippen. Ook dat is geen enkel probleem, in onze webshop kunt u naast de diverse soorten Medicalskin® haarwerken ook de benodigde producten vinden. De levertijd van een Medicalskin® haarwerk is maximaal 14 dagen.


Verkooppunten